miercuri, 27 mai 2009

ce suntem

Noi, persoanele, devenim oameni doar atunci cand avem o alta persoana langa noi care sa ne ajute sa aruncam in aer un roi de galaxii si sa formam un alt Univers.
Noi, oamenii, ne vom simti singuri pana cand vom deveni cenusa si ne vom uni cu Pamantul.
Cand vom vibra odata cu el , cand ne vom preface in magma sau in ghetari, cand vom deveni vapori de apa sau micul procent de carbon din atmosfera.
Altii ne vor respira, ne vor bea, ne vor calca locul de veci in picioare, vor manca fructele ce au crescut cu seva noastra si ne vor pomeni numele si vorbele , caci faptele nu au insemnatate in conceptia omului de rand.
Si Universurile noastre se vor fi dezintegrat de gauri negre de dimensiuni colosale.
Sulfuri si oxigenuri otravite, inspiram unul altuia aerul si expiram atomi ce in timp se dezvolta-ntr-o diversitate de biotopuri si noi crestem si ne materializam gandurile.

3 comentarii:

  1. frumos spus:X daca lumea ar si intelege,ar fi o alta viata

    RăspundețiȘtergere
  2. Reprezentanti ai rasei umane, stransi pe o planeta mica, fara sa avem cu adevarat o lege dupa care sa ne ghidam, intr-o totala dezordine, cu sute de legi sau bareme dupa care actiunile noastre sa fie catalogate si mii de exceptii, fara sa exista un rau mai mare decat cel al erorii proprii, fara interventie divina. "Ne caram propria cruce" si faptele noastre vor cantari diferit la sfarsit in functie de ceea ce am avut sau nu; aceeasi fapta insemnand mai putin fiind savarsita de un bogat, si mult mai mult daca este opera unui sarac;
    Indiferent de circumstante si idei, majoritatea (cei cu un nivel de inteligenta rezonabil) cauta sa obtina un singur lucru: imposibilul, care si el este relativ.
    Pentru ca esta natura umana.
    Nimeni nu vrea sa moara,
    nimeni nu vrea sa fie uitat,
    dar nimeni nu se supara cu adevarat daca se intampla.
    Vorba aceea...

    s-ar putea maine sa mori si sa nu conteze.

    RăspundețiȘtergere
  3. eu cred ca nu murim niciodata. cred ca dupa ce incetezi sa mai respiri, atingi libertatea totala. nu mai ai o forma, un corp care sa te tina captiv aici, nu mai ai mintea aia plina de ganduri rele care iti dicteaza ce sa faci. ramai un suflet liber sa fie ce vrea, unde vrea...

    RăspundețiȘtergere