marți, 19 mai 2009

inca o zi buna.

inca un vis neimplinit. inca un zambet de exterior, dar cu o bucurie surda in suflet.
un pic de ezitare , dar totusi, mai voi duce la el si ii voi spune a doua oara *buna*. imi va zambi iar? se bucura sau rade de mine?
inca ezit sa mananc si ma infrupt din cerul diminetii. astazi e plin de crom. numai bun. numai bun pentru o inima cu glicemia crescuta.
sunt inca acasa. undeva, oriunde, acasa. inca aici, inca singura. dar voi iesi in multime, cu zambetul meu exterior, dar cu o bucurie surda in suflet.asta am asteptat...inca un vis pe jumatate consumat. visul de a deveni una cu multimea. un punctulet colorat, imbufnat, cu mintea in alta parte.
ascult zgomote si linisti. iti ascult discursul demagogic si te inteleg. cumva, te inteleg. inteleg ca vrei sa ma schimbi, dar cum vei schimba tu oare toata lumea mea?
incredibil. un vis aproape realizat.
inca o zi aproape perfecta, inca o zi plina de *buna, buna , buna! da, sunt bine. tu? eh, teze, cacaturi d-astea...dar nu conteaza. ma simt asa bine! uh...!*si pe langa asta, un monolog interior filosofic si controversat. timpu-i relativ. petrec prea putin timp alaturi de ei. spatiu-i relativ. stau prea aproape sau prea departe de ei?
ei , cine?
noi. inca o zi buna cu noi. inca un vis implinit. inca o bucurie. inca un zambet exteriorizat.
inca o portie de ras si vine seara si plecam acasa. undeva , acasa, e pentru fiecare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu