joi, 14 mai 2009

scuzati imbecilitatea acestui post.

dar am o stare amara si tot ce pot sa dezlantui din mine e ura si dispretul pentru voi toti. o mana de oameni.
niste cretini. va impiedicati de propiile picioare si radeti de altii cand sunt impinsi sa cada pe asfalt.
niste ...idioti.
nu va auziti ce vorbiti si vorbiti mult si fara sa ganditi. aruncati in cei blanzi si intelegatori cu injuraturi , cu rautati, cu tot ce poate fabrica mintea voastra imbecila.
sunteti malefici in natura voastra.
daca v-ati recunoaste satanitatea, nu ati mai practica-o asa de mult.si totusi... da .am o stare amara , prevestitoare de mai rau. nu exista rai nici pe pamant si nici in alta galaxie. exista doar un infern creat de mintile voastre obscure, doar o walhalla mutilata, doar o natura. natura animalica.
nu va mai inteleg. inainte puneam totul pe seama dorintei voastre de a va impune un punct de vedere si el gresit. dar ati denaturat totul, ati impus principii care nu sunt principii, ati cautat profetii. si profetii spuneau ca veti conduce lumea. si iata, lumea se intuneca odata cu voi.
ce inseamna pentru voi imbratisarea unui strain? ce inseamna pentru voi o mama si un tata? ce inseamna pentru voi bogatia?
va mai rog o data sa scuzati tot ce am spus pana acum, dar trebuie sa va obisnuiti cu ideea ca asa va vedem noi, de aici de jos.
niste imbecili. dau cu capul de cifre si ma intreb daca nu cumva asta e numarul celor mai rele lucruri facute pe lumea asta pana in prezent. acum e 10:02. cel mai probabil sa devenim victimele proprii onestii.
cinste celor care nu ma inteleg. e mai bine sa vezi lumea in ceata si sa te bucuri de lumina pe care ti-o ofera decat sa o vezi clar si sa iti dai seama ca sunt umbre si umbre care te urmaresc la fiecare pas, fie el si neintentionat, chiar si umbra ta e o dovada a satanitatii.
succes in a fi prost.prietenii nu te mai ranesc, zgomotul orasului nu te mai zgarie, te vezi mai frumos si infloresti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu